Official Stanley/Stella Dealer

teefactory.be/nl

Textiel bedrukken in belgië. Experts in textieldruk sinds 1981.

Gratis salesnummer: 0 380 81 227 e-mail: nl@teefactory.be

Borduren

Klassieke techniek, duurzaam en kwalitatief

Geborduurde kleding

Borduren is een duurzame techniek en biedt resultaten van hoge kwaliteit. Het is een efficiënte techniek voor het personaliseren van uw kleding en voegt zonder twijfel een echte waarde toe aan uw kledingstuk.

We kunnen deze techniek aanraden voor werkkleding, sportclubs of voor uw prestigieus evenement. We kunnen shirts, sweaters, polo’s, petten en mutsen borduren vanaf 10 exemplaren.

Er zijn 2 manieren voor borduren die we kunnen aanbieden: klassiek borduren op kledingstukken, of een patch of embleem vervaardigen dat vervolgens wordt genaaid of gestreken op de kleding.

Borduurwerk is mogelijk tot 15 kleuren, meestal wordt de keuze gemaakt voor een bedrukking in 1 tot 3 kleuren. Hier is het belangrijk er rekening mee te houden dat er geen moeilijke designs of foto’s bedrukt kunnen worden.

Het proces voor borduren is langzamer en intensiever dan bij bijvoorbeeld zeefdruk. We moeten dus ook rekening houden met een iets langere levertijd.

We raden aan om te kiezen voor kwalitatieve, iets dikkere, kleding voor personalisatie via borduren. Indien u kiest voor een goedkoop shirt dan zal u minder lang van uw product kunnen genieten. Indien u twijfelt over de correcte keuze dan helpen wij u uiteraard graag verder, aarzel niet om ons te contacteren.

Bij het wassen is er geen speciale zorg nodig voor geborduurde kleding. Wel raden we aan om te wassen met lauw water.

Tarieven borduren

Bij het borduren van kleding wordt er geen vast tarief gehanteerd. De prijs is afhankelijk van het aantal stiksels in het design en de moeilijkheidsgraad en de kwaliteit van de kleding. Zo is er een groot verschil tussen het borduren van een trui of een pet bijvoorbeeld. Om een aangepaste offerte te kunnen maken ontvangen we graag uw design samen met een beschrijving hoe u deze wenst te personaliseren. Wij kunnen enkel kleding uit onze online catalogus borduren.

Stuur ons een e-mail met het gewenste model, aantal en het design en wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte toe. nl@teefactory.be

Voorbeelden Borduren

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.