Official Stanley/Stella Dealer

teefactory.be/nl

Textiel bedrukken in belgië. Experts in textieldruk sinds 1981.

Gratis salesnummer: 0 380 81 227 e-mail: nl@teefactory.be

Uitgebreide catalogus gepersonaliseerde kleding

Uitgebreide catalogus gepersonaliseerde kleding

Bij TeeFactory beschikken we over een van de meest uitgebreide catalogussen voor gepersonaliseerde kleding op de markt. In onze catalogus kan u de beste merken vinden en een groot gamma aan shirts, sweaters, tassen, polo’s, petten, bandana’s en nog veel meer. Van basic kleding van merken zoals B&C, Gildan, Fruit of the Loom, JHK, Roly of Sol’s tot premium en ecologische kleding van Stanley/Stella, Clique, American Apparel, B&C of Kariban. Alles voor uw budget en elk type project!

Gepersonaliseerde kleding voor iedereen

Bedrijven, designers, NGO’s, bands,...we kunnen iedereen verder helpen met de creatie van hun gepersonaliseerde kleding. Met een grote variatie aan kledingstukken en druktechnieken beschikken we over de mogelijkheid om de nodige gepersonaliseerde kleding te creëren voor praktisch om het even welke toepassing. Kleding voor promotie, merchandising, werkkleding, sportkleding, designers, etc. We adviseren u met veel plezier verder over de beste keuzes voor uw kleding met personalisatie.

Gepersonaliseerde kleding voor iedereen
Alle technieken om uw designs te bedrukken

Alle technieken om uw designs te bedrukken

Om het even over welk design u beschikt, we beschikken zonder twijfel over de geschikte techniek voor de bedrukking. Onze populairste technieken zijn zeefdruk, digitale druk en zeefdruk. Maar we beschikken ook over klassieke technieken zoals vinyl, quadritrans of kristaldruk evenals modernere technieken zoals sublimatie en full print. En voor de perfecte afwerking nodigen we u graag uit een kijkje te nemen naar onze services voor packaging en gepersonaliseerde labels. Alles voor uw toepassing!

Online kleding personaliseren

Online personalisatie van kleding was nog nooit zo eenvoudig. Alle gedetailleerde informatie over de kledingstukken, druktechnieken en onze services kan u op onze website vinden. Gebruik de filters in onze catalogus om snel het perfecte kledingstuk te vinden. En gebruik onze online calculator om snel en eenvoudig uw offerte te berekenen. Twijfels of vragen? Neem contact met ons op en we adviseren u verder.

Online kleding personaliseren
Gepersonaliseerde kleding voor gans België

Gepersonaliseerde kleding voor gans België

Levering is mogelijk over gans België en we bieden trouwens verschillende opties voor levering. 10 shirts met personalisatie voor Brussel? 2500 bedrukte sweaters voor Antwerpen? 200 gepersonaliseerde petten voor Gent? 80 tassen met bedrukking voor Brugge? 150 polo’s voor een evenement in Hasselt? We helpen u graag verder! Levering steeds binnen de afgesproken levertijd, en indien mogelijk zelfs vroeger!

We helpen zorg te dragen voor uw creaties

Bij Teefactory houden we van het creëren van gepersonaliseerde kleding, maar we houden er nog meer van om te zien hoe deze kleding jaar na jaar behouden blijft. Daarom geven we ook graag enkele tips mee over hoe gepersonaliseerde kleding te wassen. Een goede classificatie van de kleding, een correct gebruik van de wasmachine en het kiezen van de juiste wasmiddelen is essentieel. En de gouden regel: strijk nooit op de opdruk. We geven ook wat tips om de wassymbolen te ontcijferen.

We helpen zorg te dragen voor uw creaties
Advies op maat

We zijn niet zomaar verkopers, maar ook adviseurs. We proberen steeds de beste optie te vinden om uw creaties tot leven te brengen.

Duizend opties

We beschikken over een van de meest uitgebreide online catalogussen voor gepersonaliseerde kleding op de markt. Dit met meer dan 2000 kledingstukken..

Vrijblijvende offerte

Via onze online calculator kan u meteen een vrijblijvende offerte gaan berekenen.

Kwaliteit

We gebruiken inkten en systemen van hoge kwaliteit voor de bedrukking van uw logo’s en designs. En dit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.e prijs-kwaliteitsverhouding.

Hulp nodig met de promotie van uw merk, bedrijf of project via textiel marketing? Contacteer ons via het formulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.