Official Stanley/Stella Dealer

teefactory.be/nl

Textiel bedrukken in belgië. Experts in textieldruk sinds 1981.

Gratis salesnummer: 0 380 81 227 e-mail: nl@teefactory.be

Fruit-of-the-Loom

Fruit of the Loom groothandel.


Bestaat er een befaamder merk van promotionele kleding dan Fruit of the Loom? We dachten het niet. De klassieker onder de klassiekers, dit Amerikaans merk beschikt over een uitgebreid gamma aan shirts, sweaters en polo’s, klaar om te personaliseren met uw designs. Fruit staat voor: assortiment - “Everything Under the Sun”, ethiek en vertrouwen.Geschiedenis.

“De dochter van een kruidenier schildert appels op katoenen stof. Deze opdrukken zijn een compleet succes bij hun klanten, die houden van de levendige en vrolijke designs. En de rest...is geschiedenis.” Fruit of the Loom is reeds meer dan 165 jaar actief in de textiel. Gesticht in Rhode Island in 1851 en één van de leiders op de markt.


Kleur.

Indien u op zoek bent naar consistente kleuren van shirts, die niet elk jaar variëren, dan is de kleding van Fruit of the Loom perfect voor u. Er worden verschillende tests uitgevoerd om te bevestigen dat de tonen dezelfde blijven. Fruit maakt het mogelijk om een solide bedrijfsimago te behouden. Daarbovenop gebruiken ze enkel ecologische kleurstoffen.


Memorability.

Vraag bijna om het even wie om een promotioneel textiel merk en het antwoord zal waarschijnlijk Fruit of the Loom zijn, of “die van het fruit”. Wie heeft geen shirts van Fruit of the Loom in de kleerkast hangen? Misschien van een concert, festival of enige promotie. De resistentie van hun kleding maakt het moeilijk om er vanaf te geraken.Ontworpen voor bedrukking
Ontworpen voor bedrukkingmore_vert
Ontworpen voor bedrukkingclose

Alle kledingstukken van Fruit of the Loom werden ontwikkeld en bedacht voor personalisatie. Dit voor zowel bedrukking in zeefdruk, digitale bedrukking, transferdruk of borduurwerk. De stoffen van Fruit zorgen voor een nette bedrukking dankzij de meer gesloten mazen.

Anti-pilling sweaters
Anti-pilling sweatersmore_vert
Anti-pilling sweatersclose

De Fruit of the Loom sweaters beschikken over een innovatief systeem dat het katoen bovenaan houdt (waar wordt bedrukt), en het polyester aan de binnenzijde houdt. Zo vermijden we het vervelende verschijnen van bolletjes, veroorzaakt door het polyester.

3 gamma’s om uit te kiezen
3 gamma’s om uit te kiezenmore_vert
3 gamma’s om uit te kiezenclose

Fruit rekent op 3 gamma’s van kwaliteit. De Original reeks beschikt over een lichte stof en bevat basic kledingstukken, ontwikkeld voor publiciteit. Het Classic gamma met middelhoog gramgewicht biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En de Premium serie met hoog gramgewicht beschikken over een betere afwerking en resistentie, perfect als werkkleding.


MATERIALEN

Hier geven we u wat meer informatie over de voornaamste stoffen die worden gebruikt voor de kleding uit de Fruit of the Loom catalogus 2019.

Katoen

Katoen

Het katoen dat wordt gebruikt door Fruit komt voornamelijk uit de Verenigde Staten. Er wordt geen katoen van Oezbekistan gebruikt. De fijne stof zorgt voor een betere bedrukking.

Easy Care katoen

Easy Care katoen

Ontwikkeld als werkkleding. Laat het wassen op 60ºC toe en behoeft een minimum aan strijken.

Polyester

Polyester

Wordt zowel gebruikt in sportkleding, om deze ademend te maken, als in kleding met gemengde weefsels zoals polo’s en sweaters.

Belcoro garen

Belcoro garen

Weefsel met belcoro garen combineert een nette bedrukking van de open end garen met de zachtheid van ringspun.

LYCRA

LYCRA

Lycra voegt resistentie en elasticiteit toe aan de kleding. Ook gekend als spandex of elastaan.

FRENCH TERRY

FRENCH TERRY

Sweaters met french terry weefsel zijn licht en perfect voor het tussenseizoen.Verenigde Staten.

Een groot deel van het ruwe katoen dat wordt gebruikt door Fruit of the Loom voor de productie van hun kleding komt uit de Verenigde Staten. Het gebruik van een ruw weefsel van betere kwaliteit is fundamenteel voor het eindproduct. Fruit weigert te werken met katoen uit Oezbekistan of met leveranciers die hiermee werken.


Marokko.

Alle kleding van Fruit of the Loom wordt geproduceerd in een fabriek die op maat werd gemaakt in Marokko. Een indrukwekkende productie van maar liefst 73 voetbalvelden groot waar 4000 personen werken. Fruit waakt over het welzijn van hun medewerkers, alsook voor het respect voor de leefomgeving.ZEGELS EN CERTIFICATEN

Fruit of the Loom draagt zorg voor de leefomgeving en een ethische werkomgeving zonder discriminatie. Verschillende regulaties en certificaten zijn van toepassing, we geven u hier wat meer informatie.

'WRAP'

WRAP

De WorldWide Responsible Accredited Production certificeert ethische, humane en verantwoordelijke standaarden in de kledingindustrie.

'BSCI'

BSCI

Social Compliance Initiative helpt bedrijven om de werkomstandigheden te verbeteren in fabrieken en plantages.
 

'FRUIT CODE'

FRUIT CODE

Het eigen label van Fruit om de rechten van de werknemers te beschermen en enkele standaarden met betrekking tot de leefomgeving te hanteren.
 

'MSA y CTSCA'

MSA y CTSCA

Verklaring om mensenhandel en moderne slavernij uit het beleid en de acties van Fruit te bannen.
 

'OEKO TEX'

OEKO TEX

Certificeert dat de kleding werd geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke stoffen voor onze leefomgeving en de mens.
 

'Amfori'

Amfori

Fruit maakt deel uit van de globale commerciële vereniging die zich toelegt op een open en duurzame handel.Als globaal bedrijf met meer dan 28000 medewerkers over de ganse wereld blijven we investeren in ons bedrijf, we gaan ook door met onze uitbreiding naar nieuwe markten toe. Deze toekomstvisie zorgt ervoor dat u altijd de kwaliteit en service krijgt die u verwacht van één van de belangrijkste kledingmerken in de wereld.

VOORBEELDEN VAN BEDRUKKING

De druktechnieken die we kunnen aanraden voor gepersonaliseerde Fruit of the Loom kleding zijn zeefdruk, digitale bedrukking of borduurwerk. Hier kan u enkele voorbeelden zien van eerdere bestellingen bij ons:Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.CATALOGUS FRUIT OF THE LOOM 2019

In onze online Fruit of the Loom catalogus kan u een zeer uitgebreid gamma aan kleding vinden om te personaliseren met uw designs. Kies uit hun mythische shirt Value, klassieke sweaters, polo’s of sportkleding. Hun kledingstukken zijn perfect voor bands, evenementen of als werkkleding!