Official Stanley/Stella Dealer

teefactory.be/nl

Textiel bedrukken in belgië. Experts in textieldruk sinds 1981.

Gratis salesnummer: 0 380 81 227 e-mail: nl@teefactory.be

Ons atelier

Waar uw textiel wordt gepersonaliseerd

Foto van onze werkplaats voor textielbedrukking
Logo voor zeefdruk
Evalueren kwaliteit van opdruk
Details inkt zeefdruk
Pantone kleur
Recyclage zeefdruk

Ons atelier voor de personalisatie van textiel.

Textiel bedrukking sinds 1981


Magazijn

Door de nieuwe indeling van ons magazijn is het voor ons mogelijk een grotere voorraad van producten te hebben, dit maakt ons minder afhankelijk van onze leveranciers. Voor dringende bestellingen kan u onze Express catalogus raadplegen. In onze catalogus bieden wij meer dan 20 internationale merken en een zeer uitgebreid gamma aan producten. Het is uiteraard niet mogelijk al de producten uit de catalogus op voorraad te hebben, maar we zorgen er wel voor voorraad te hebben van de populairste producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Zone zeefdrukramen

Essentieel voor de bedrukking van uw kleding zijn uiteraard de zeefdrukramen. Per kleur dient een apart zeefdrukraam gemaakt te worden, dit bevat een proces uit 3 delen: belichting, wassen en recycleren. Net als in een fotolab wordt een roosachtig licht gebruikt, dit is nodig omdat de emulsies zeer lichtgevoelig zijn en wanneer in contact met wit licht snel beschadigd raken. Eens het sjabloon van de klant werd belicht in de film wordt deze zichtbaar, vervolgens kunnen we de resterende emulsie verwijderen met een hogedrukreiniger. Na gebruik worden de zeefdrukramen gerecycleerd.

Zone bedrukking

De meeste plaats in ons atelier is voorbehouden voor personalisatie via zeefdruk. Deze luchtige en heldere ruimte werd georganiseerd om zo aangenaam mogelijk te kunnen werken. De zeefdrukmachines werden naast de ramen geplaatst. Met de hulp van automatisch machines wordt de kleding kleur per kleur bedrukt, altijd onder toezicht van ons team. Na bedrukking gaat de kleding door een elektrische droogtunnel. Daarnaast is er ook nog een mini-lab war de kleuren van de inkt geproduceerd worden, wij maken de meeste van de kleuren namelijk zelf. Hierbij volgen wij de aanwijzingen van Pantone Uncoated, een echte kunst.

Digitale zone

We beschikken over andere druktechnieken voor designs die iets moeilijker zijn en over veel kleuren, details of degradaties beschikken. Zo is er full print, sublimatie, flex en flock transfer, copitrans en digitale druk of DTG. Om de duurzaamste resultaten te kunnen bieden werken wij enkel met de allernieuwste machine, zoals onze digitale Kornit printer en hitte pers voor sublimatie met full print. Het proces is hier iets langzamer gezien de kledingstukken een per een bedrukt dienen te worden.

Milieubewust

Het is belangrijk voor ons om het afval van ons atelier correct te verwerken:

  • Filtersysteem op verschillende niveaus. Het bedrijf Safety Kleen Europe haalt alle oplossingsmiddelen, resten verf, vloeibaar afval, etc. op.
  • Automatische machine voor recyclage en wassen zeefdrukramen. Zo gaan we verantwoordelijk om met water -en energieverbruik.
  • Milieuvriendelijke inkt zonder ftalaten.
  • Papier en karton wordt gerecycleerd met het bedrijf Foment del Reciclatge.
  • Voor de verzameling van de met inkt doordrenkte vodden en de recycling van chemicaliën werken we samen met een Duits gecertificeerd bedrijf.

Uw offerte in minder dan 2 minuten
Vanaf 10 stuks

Wat wenst u?

Kies een product

Kleur

Hoeveelheid

Totaal aantal kledingstukken
0

addMeer producten toevoegen

Welk type product zoekt u?

Welk type bedrukking wenst u?

keyboard_arrow_rightVolgende

Wanneer dient u de bestelling te ontvangen?

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

Contactformulier

Details van uw offerte

Informatie van uw offerte

keyboard_arrow_leftVorige

keyboard_arrow_rightVolgende

We nemen de bescherming van uw gegevens zeer serieus
* Verplichte velden

sendVerzenden

done

Hartelijk bedankt!

We hebben uw aanvraag ontvangen, ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.